Vélemények

Szuper kényelem, szuper környezetben!! Modern, letisztult berendezés, tisztaság, jó ár...mi kell még???!!! Csak ajánlani tudom!! 🙂😘❤❤❤❤

Molnár Melinda


Csak ajánlani tudjuk!

Anonymus


Maximális és különleges erdei hangulat! Rejtett helyen, mégis közel a civilizációhoz. Romantikus hétvégén voltunk, tiszta és jól felszerelt, modern, talán kicsit skandináv stílusú házikó. A fő célunk a "romantikázás" volt, de az őzek és vaddisznók látogatása még egy plusz, felejthetetlen élményt adott.

Szakállas Erik


Gyerekekkel töltöttünk itt egy hètvègèt. Őket is elkàpràztatta az erdei környezet. A környèken nagyon sok programlehetősèg van. A Hàz jòl felszerelt, hangulatos. Biztosan visszatèrünk mèg! :)

Hajdú Alexa


Ha igazi nyugalomra vágysz, ez a hely a legjobb választás! A Ház-ban minden adott a feltöltődéshez. Igazi börzsönyligeti hangulat. Nyugalom, békesség, szeretet. Madárcsicsergés garantált.

Mészáros Judit


Csodaszép helyen egy mesés kisház.

Soltész Mária


Szép helyen, nyugodt környezetben, igényesen berendezett vendégház.

Benke Zsombor


Fantasztikus környezet, kiváló felszereltség, romantikus és egyszerűen tökéletes. Egyedi dizájn. Teljes csend és nyugalom. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

Ratskó Viktor


A környéken számtalan kirándulási lehetőség van, de úgy érzed, hogy nincs kedved innen kimozdulni, mert itt minden adott egy tökéletes pihenéshez! A Ház felszereltsége, a kerti kiülős rész, a privát szféra mind-mind ezt az érzést erősíti. Kettesben... gyerekkel... fiatalon... idősen...

Mihályiné Bulyovszky Lilla


Szuper hely, kistestű kutyával voltunk. Tiszta, rendezett, jól felszerelt, kedves vendéglátókkal. Vissza fogunk jönni 🙂

Csillus Hajnalka


Gyönyörű, jól felszerelt házikó csodálatos helyen az erdőben, kedves, segítőkész szállásadóval.

Horváth Lili


Csodatos környezet, meleg kuckó, privát szféra és nagyon segítőkész tulaj 🥰❤

Vinis Viki


A hely pont olyan, mint a képeken: egy mindennel felszerelt, otthonos erdei házikó. A szállásadó nagyon kedves, készséges és rugalmas. A házhoz hozott reggelt (egy kis láda termelői finomság) is érdemes kipróbálni.

Bobál Róbert